Werken bij2021-11-09T11:31:47+01:00

Werken bij

CareXS is een snelgroeiend IT-bedrijf in Nederland dat innovatieve, digitale oplossingen biedt in medicatieveiligheid voor zorgprofessionals en patiënten. We zijn op zoek naar collega’s die een bijdrage willen leveren aan het verbeteren van medicatieveiligheid in de gezondheidszorg en ons kunnen helpen bij het uitbouwen en ontwikkelen van nieuwe IT oplossingen om dit te ondersteunen.

Met de oplossingen van CareXS hebben zorgprofessionals toegang tot medische informatie die is verzameld uit verschillende informatiesystemen, medische apparaten en patiënten zelf. Dit geeft inzicht en brengt duidelijkheid in het beeld over de gezondheidshandelingen rondom de patiënt. Door slimme innovatieve oplossingen om de communicatie tussen instellingen en apparaten te verbeteren, streven we naar veiligere, toekomstbestendige gezondheidszorg thuis. Because we care.

working at carexs

Over ons team

Wij zijn een snelgroeiend bedrijf met bijna 60 collega’s. Onze werknemers komen uit onder andere Nederland, Duitsland, Turkije, Marokko, Hongarije, Oekraïne, Rusland en natuurlijk uit nog veel meer landen. We durven nieuwe dingen te proberen, gebruiken de nieuwste technologie en gaan graag uitdagingen aan. We werken samen in teams in een informele, respectvolle setting in Amsterdam of vanuit huis. Woorden als hiërarchie en bureaucratie komen niet onze vocabulaire voor.

Als we niet aan het werk zijn, hoor je ons misschien praten over huisdieren, muziek, reizen en fotografie. Of je ontmoet elkaar op één van onze (online) pizza- en game nights.

Wil jij ons helpen om de gezondheidszorg veiliger te maken. Bekijk dan onze vacatures!

Huidige vacatures

What’s in it for you?

 • Maak impact
  Je werkt mee aan interessante greenfield projecten, waarvan je het resultaat terugziet in veilige en toekomstbestendige zorg.
 • Jouw ontwikkeling
  Bij CareXS ontwikkelen we ons op verschillende manieren. Dit doen we vooral door van elkaar te leren en door ondersteuning van training en een onbeperkt e-learning aanbod.
 • Word pionier
  Je wordt gestimuleerd om nieuwe technologieën en methodes te verkennen en te werken aan creatieve en innovatieve oplossingen.
 • Salaris en meer
  Tijdens de sollicitatieprocedure kijken we vooral naar jouw kwaliteiten en ambities. Is er een klik? Dan doen we je een goed aanbod. Daarnaast krijg je 25 betaalde vakantiedagen, 8% vakantiegeld, een goede pensioenregeling, flexibele werktijden en de mogelijkheid om hybride thuis en op kantoor te werken.

CareXS Stories

Jouw werkplek

Ons kantoor is gevestigd in Amsterdam aan de Wilgenweg 10D. Vanwege de huidige coronasituatie werken wij voornamelijk vanuit huis. Als we niet aan het werk zijn, kun je ons aantreffen op ons dakterras bij het kantoor of ontmoet je ons op een van onze filmavonden.

Kan je niet vinden wat je zoekt? Stuur ons je open sollicitatie!

  CV: (optioneel)

  Motivatie: (optioneel)

  Je gaat solliciteren. Supergoed! Misschien worden we collega's. Mocht dat op dit moment niet gebeuren, dan willen we je graag in de nabije toekomst kunnen benaderen als er een andere baan beschikbaar komt die mogelijk bij je past. Vind je dat goed?

  Ja, CareXS mag mijn gegevens maximaal 1 jaar bewaren. (optioneel)

  Als je dit niet wilt, bewaren we je gegevens tot maximaal vier weken na afronding van het sollicitatieproces. Lees meer hierover in onze privacyverklaring.