Voor zorgverleners en cliënten

Bij CareXS willen we de zorg voor cliënten veiliger maken door de samenwerking en communicatie tussen zorgverleners te verbeteren. Dit doen wij met digitale oplossingen die in staat zijn gegevens uit te wisselen tussen systemen en apparaten. In CareXS vind je alle informatie die je nodig hebt voor veilige zorg op één plek. 

Lees meer
Dashboard en Meddy

Oplossingen voor zorgverleners (VVT)

In CareXS Meddy vind je digitale toedienlijsten en wordt de medicatietoediening ondersteund met dubbele controle bij risicomedicatie. Via de notitiefunctie kan je direct communiceren met de apotheek over bijwerkingen en nabestellen.

Ga naar CareXS Meddy

CareXS Ally ondersteunt zorgverleners in de antistollingszorg. De applicatie helpt je volgens het protocol te werken en voorkomt menselijke fouten door praktische ingebouwde controles.

Ga naar CareXS Ally

CareXS Thelma is een digitale applicatie die de uitgifte van medicatie door de Thelma® smart dispenser inzichtelijk maakt. Thelma® ondersteunt cliënten bij zelfstandig medicijngebruik thuis, zodat zorgverleners meer tijd hebben voor andere zorgtaken.

Ga naar CareXS Thelma

Oplossingen voor apothekers

Als apotheker beschik je met CareXS Meddy altijd over een actueel overzicht van het medicijngebruik. Je communiceert veilig en snel met zorgverleners. Een wijziging in de toedieningsafspraak is direct zichtbaar voor betrokken zorgverleners.

Ga naar CareXS Meddy

Met CareXS Ally heb je inzicht in de digitale doseerkalender van cliënten met antistollingsmedicatie. Dat is wel zo veilig als je werkt met risicomedicatie.

Ga naar CareXS Ally

Oplossingen voor trombosediensten

CareXS Ally ondersteunt de bloedafnamedienst met het volledig digitaal verwerken van INR-waarden en/of mededelingen. Deze informatie is direct zichtbaar in het doseerplatform. Het proces wordt minder foutgevoelig en de doseerafdeling kan sneller aan de slag met het doseeradvies.

Ga naar CareXS Ally