Voor zorgverleners en cliënten

CareXS is er voor zorgverleners en cliënten. Wij worden gedreven door de ambitie om medicatiefouten te helpen voorkomen. Dit doen we door mensen, kennis en informatietechnologie te verbinden.

Lees meer
Dashboard en Meddy

Oplossingen voor zorgverleners (VVT)

CareXS Ally ondersteunt zorgverleners in de antistollingszorg. CareXS Ally helpt je volgens het protocol te werken en voorkomt fouten door praktische ingebouwde controles. Je voelt je veilig en ondersteund in je handelingen.

Ga naar CareXS Ally

CareXS Meddy helpt zorgverleners met actuele toedienregistratie, dubbele controle bij risicomedicatie en efficiënte communicatie met de betrokken apotheker, arts en mantelzorger.

Ga naar CareXS Meddy

CareXS Thelma is een slimme virtuele assistent die samen met de Thelma® smart dispenser behandelende zorgverleners met elkaar verbindt. Thelma® ondersteunt cliënten bij zelfstandig medicijngebruik thuis, zodat jij meer tijd hebt voor warme zorg.

Ga naar CareXS Thelma

Oplossingen voor apothekers

Als apotheker beschik je met CareXS Meddy altijd over een actueel overzicht van het medicijngebruik. Je communiceert veilig en snel met zorgverleners. Een wijziging in de toedieningsafspraak is direct zichtbaar voor betrokken zorgverleners.

Ga naar CareXS Meddy

Met CareXS Ally heb je inzicht in de digitale doseerkalender van cliënten met antistollingsmedicatie. Dat is wel zo veilig als je werkt met risicomedicatie.

Ga naar CareXS Ally

Oplossingen voor trombosediensten

CareXS ondersteunt de bloedafnamedienst met het volledig digitaal verwerken van INR-waarden en/of mededelingen. Mededelingen en INR-waarden zijn direct zichtbaar in het doseerplatform. Het proces is hierdoor minder foutgevoelig en de doseerafdeling kan sneller aan de slag met het doseeradvies.

Ga naar CareXS Ally

Oplossingen voor mantelzorgers

Met CareXS Meddy heb je als mantelzorger zicht op het medicijngebruik van je naaste. Het medicijngebruik is op ieder moment zichtbaar. Zo ben je als mantelzorger meer betrokken bij de zorg. Ook als je een keer niet kan langskomen.

Ga naar CareXS Meddy

Als mantelzorger kan het spannend zijn om een familielid of naaste zelfstandig medicijnen te laten nemen. Je kan erop vertrouwen dat de Thelma® smart dispenser hen ondersteunt.

Ga naar CareXS Thelma

Oplossingen voor cliënten

Zelfstandigheid behouden. Veilig thuis wonen.

De Thelma® smart dispenser is een onmisbaar hulpmiddel voor iedereen die thuis verschillende medicijnen gebruikt. Als het tijd is om medicijnen te nemen dan helpt Thelma® je hieraan herinneren. Met één druk op de knop worden je medicijnen aangereikt.

Ga naar Thelma® smart dispenser

Kunnen we je ergens mee helpen?

Nicole Hendriks
020 820 8550
info@carexs.com