Gestandaardiseerde elektronische gegevensuitwisseling

Met CareXS blijft het huidige informatiesysteem van je organisatie leidend. Onze oplossingen sluiten naadloos aan op het informatiesysteem. CareXS wordt volledig in het IT-landschap geïntegreerd, waardoor de zorgverlener het eigen vertrouwde systeem blijft gebruiken.

Dashboard op iPhone

Uitgebreide mogelijkheden voor automatische koppelingen

Door met industriestandaarden te werken is het mogelijk om informatie beschikbaar te maken voor betrokken zorgverleners. Dat is nu handig, en in de toekomst.

Cliëntgegevens (basisadministratie)

Door een koppeling te maken naar het elektronisch cliënten dossier (ECD/EPD) of ander informatiesysteem zijn cliëntgegevens beschikbaar in CareXS. Wij maken of ontwikkelen op dit moment al koppelingen met Nedap, eCare, Nexus. 

Digitale INR-waarden en mededelingen

Digitale INR-waarden en mededelingen zijn direct zichtbaar voor de trombosedienst, verpleging en huisarts via het doseerplatform van de trombosedienst.

Medicatiegegevens

Door een koppeling met het Apotheek Informatie Systeem (AIS) zijn medicatiegegevens beschikbaar in CareXS. Bestaande koppelingen en koppelingen in ontwikkeling zijn met CGM Apotheek, Pharmacom, Apro, Pharmacist, Vidi Vici en HiX.

Verpakkingsinformatie medicatie

Wij koppelen met Geneesmiddel Distributiesystemen (GDS). Zij leveren de verpakking waarin medicijnen zijn verdeeld in eenheden per toedieningstijdstip voor de specifieke cliënt, de Baxterrol. Wij ontwikkelen of hebben koppelingen met Brocacef, Voorzorg en Spits.

Single Sign-On (SSO)

Met SSO log je eenmalig in bij je huidige informatiesysteem, zoals ECD. Vanuit je eigen systeem heb je direct toegang tot CareXS. Opnieuw inloggen is niet nodig.

Medewerkersgegevens

Door een koppeling naar het informatiesysteem van de organisatie worden medewerkersgegevens en autorisaties in CareXS overgenomen. Het beheer van deze gegevens blijft in het eigen informatiesysteem.

Digitale doseerkalender

Door een koppeling met het doseerplatform van de trombosedienst hebben verschillende zorgverleners toegang tot de digitale doseerkalender. Een wijziging in de doseerkalender is direct zichtbaar voor geautoriseerde CareXS gebruikers.

Deeplink

Met een deeplink zorgt CareXS voor een volledig naadloze aansluiting op je eigen zorginformatiesysteem. Je komt direct uit op de juiste pagina in CareXS.

Vrijblijvend advies over hoe CareXS jouw organisatie kan ondersteunen?
Contact opnemen