Disclaimer

Deze site is met uiterste zorg ontwikkeld door Connected Health Solutions B.V. CareXS is een handelsnaam van Connected Health Solutions B.V. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de gegevens en (in sommige gevallen) snel veranderende informatie.

De informatie op deze website is voor algemene informatiedoeleinden. De informatie wordt verstrekt door CareXS en hoewel we ernaar streven de informatie actueel en correct te houden, geven we geen verklaringen of garanties van welke aard dan ook, expliciet of impliciet, over de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, geschiktheid of beschikbaarheid met betrekking tot de website of de informatie, producten, diensten of gerelateerde afbeeldingen op de website voor welk doel dan ook. Elk vertrouwen dat u stelt in dergelijke informatie is daarom op eigen risico.

In geen geval zijn wij aansprakelijk voor enig verlies of schade, inclusief maar niet beperkt tot, indirect of gevolgschade of schade, of enig verlies of schade dan ook die voortvloeit uit verlies van gegevens of winst die voortvloeit uit of in verband met het gebruik van deze website.

Vragen of klachten? Neem contact met ons op. En bekijk ook onze privacyverklaring.