Denk mee, doe mee!

Mediveilige zorg: Medicijngebruik kan en moet veiliger!

Medicijngebruik kan en moet veiliger. Wij nodigen graag iedereen uit om mee te praten. Mee te denken en oplossingen aan te dragen vanuit zijn of haar vakgebied en of perspectief. Alleen door samen te werken kunnen we de knelpunten in de zorgketen oplossen. Met CareXS willen we graag met u de stap vooruitzetten naar integrale aanpak voor Mediveilige zorg.

Samen Mediveilig

Mediveilig staat voor veilig medicijngebruik. Hoe we dat met z’n allen kunnen realiseren. Maar is ook een steen in de vijver van de verzuilde zorg. Samen gaan wij gegarandeerd iets losmaken in de zorgwereld.

Denk mee, doe mee!

De grote gedachte achter Mediveilige Zorg is dat we dat samen doen. De dagelijkse praktijk is een rijke voedingsbodem voor goede ideeën. Soms kan een kleine verandering van werkwijze al grote impact hebben. Wij spreken iedereen aan op hun ambitie en visie om niet alleen mee te denken, maar ook actief mee te doen. Daarom geven we mensen met goede ideeën graag een podium. Kom naar een van onze “meet ups” of vertel ons je idee.

Vertel ons je idee

Je bent van harte welkom om met ons van gedachten te wisselen. Geen tijd om naar Amsterdam te komen? Het is voor ons ook geen moeite om naar jou toe te komen.