CareXS Thelma
Thelma Dashboard
 • Meer tijd voor warme zorg
 • Multidisciplinaire samenwerking
 • Maximale ontzorging van de verpleegkundige zorg
 • Doelmatige zorginzet

De slimme assistent

Als zorgverlener ondersteun je dagelijks verschillende cliënten die zorg en aandacht nodig hebben. Vaak betekent dit dat je meerdere keren per dag een cliënt bezoekt voor het toedienen van medicatie terwijl de cliënt dit wellicht ook zelf kan. Met CareXS Thelma kan je erop vertrouwen dat dit zorgvuldig gebeurt. De Thelma® smart dispenser helpt cliënten thuis bij zelfstandig medicijngebruik. Op afstand kan je zien of dit volgens plan gebeurt. CareXS Thelma ondersteunt je, zodat jij meer tijd overhoudt voor warme zorg.

Benieuwd hoe CareXS Thelma jouw organisatie kan helpen? Vraag een demo aan.
Demo aanvragen

Hoe helpt CareXS Thelma®?

De Thelma® smart dispenser helpt de zelfstandigheid van cliënten vergroten, zodat je als zorgverlener meer tijd hebt voor warme zorg. Afhankelijk van de werkafspraken word je als zorgverlener geïnformeerd over het medicijngebruik van de cliënt thuis.

Thelma® communiceert met mensen én met systemen. In combinatie met CareXS Meddy wordt Thelma® onderdeel van een multidisciplinaire samenwerking tussen huisarts, apotheek, thuiszorg en mantelzorgers. Zo zorgen we samen voor de meest veilige zorg thuis.

Features van CareXS Thelma

 • Meer tijd voor warme zorg
  De Thelma® smart dispenser helpt de cliënt bij zelfstandig medicijngebruik en CareXS Thelma registreert het medicijngebruik. Zo hou je als zorgverlener meer tijd over voor warme zorg.
 • Zorg op afstand
  CareXS Thelma maakt het medicijngebruik van de cliënt inzichtelijk en ondersteunt hiermee een multidisciplinaire samenwerking tussen verschillende zorgverleners, de mantelzorger en de cliënt zelf.
 • Digitale toedienregistratie
  Als je gebruik maakt van CareXS Meddy voor toedienregistratie dan is het medicijngebruik altijd inzichtelijk.
 • Betrokkenheid van de mantelzorger
  Met CareXS Thelma heeft de mantelzorger inzicht in het medicijngebruik van hun naaste. Hierdoor voelen zij zich meer betrokken bij de zorg en kunnen zij de cliënt beter ondersteunen.
 • Alarmeringen en ondersteuning
  In samenwerking met de zorginstelling stemmen we af wie een alarmering opvolgt als een cliënt een medicatiemoment mist. Onze dienstverlening is ingericht om zorgverleners zo goed mogelijk te ondersteunen en ontzorgen. Ook als het gaat om het functioneren van de dispenser.

Meer praktische oplossingen van CareXS

CareXS Meddy voor elektronische toedienregistratie
CareXS Ally voor veilige antistollingszorg