Stem op Connected Infuuszorg Thuis van CareXS

Klik hier om te stemmen!

Wij zijn winnaar van de Zorginnovatieprijs 2022 in de regio Noord-Holland. Nu willen wij graag ook de landelijke prijs winnen! Van dinsdag 8 -15 maart vanaf 10.00 uur kan je stemmen op onze zorginnovatie. Hoe meer stemmen van het publiek, hoe meer kans wij maken om de zorg blijvend veiliger en beter te maken met Connected Infuuszorg Thuis.

Connected infuuszorg thuis is het nieuwste product van CareXS en speelt in op de ontwikkeling dat straks zo’n 40 procent van de 2 miljoen infuustoedieningen thuis wordt toegediend. Thuis herstel je sneller, je voelt je fijner in je eigen omgeving en je hoeft minder beroep te doen op de mensen op je heen. Het is een van de oplossingen voor het tekort aan zorgprofessionals en kan echt een verschil maken in het dagelijks leven van patiënten.

Met onze innovatie worden alle drempels weggenomen om infuustoedieningen thuis veilig mogelijk te maken, ook voor mensen die normaal liever naar het ziekenhuis zouden gaan. Wij verbinden alle betrokken zorgprofessionals, die op afstand kunnen meekijken en advies kunnen geven. De vertrouwde verpleegkundige thuis helpt verder met het aanleggen van het infuus.

Wil jij helpen dit mogelijk te maken? Stem dan voor 15 maart 2022 10.00 uur op ons.

Klik hier en stem op ons!