CareXS op de Slimdeeldag van Amstelring Wijkzorg

Amsterdam, 23  mei 2019

door Elice Groeneveld

Lustrum

Afgelopen week vond de vijfde editie van de Slimdeeldag van Amstelring Wijkzorg plaats. Op deze festiviteit waren alle medewerkers van Amstelring Wijkzorg uitgenodigd. Omdat het dit jaar een lustrum betrof, was deze dag extra speciaal. Het evenement vond daarom plaats in de vorm van een Wijkzorg festival op een bijzondere locatie in Hoofddorp, het C-Beta gebouw. Wat de locatie bijzonder maakt is dat deze geheel in het teken staat van duurzaamheid. De Slimdeeldag biedt podium voor innovatie en inspiratie in de zorg.

Thelma

Tijdens deze dag waren er vele interessante workshops en plenaire sessies. Daarnaast was er een informatiemarkt, waar CareXS onderdeel van mocht uitmaken. Uiteraard stond onze stand geheel in het teken van medicatieveiligheid. Met trots hebben wij Thelma, onze medicijndispenser, gepresenteerd én gedemonstreerd. We ontvingen veel lovende reacties van enthousiaste thuiszorgmedewerkers die veel baat zien voor zowel cliënten als voor hen zelf.

Winactie

Bovendien hadden wij een leuke winactie opgezet waar de deelnemers van de Slimdeeldag aan mee konden doen. Iedereen die wilde kreeg een “Hart voor medicatieveiligheid”- plaktattoo opgeplakt. Zo willen wij gezamenlijk onze toewijding aan medicatieveiligheid op een leuke manier demonstreren en onder de aandacht brengen. Ons streven is namelijk om, samen met onder andere Amstelring Wijkzorg, medicatieveiligheid naar een hoger niveau te tillen. Vervolgens mochten de deelnemers een foto hiervan plaatsen op social media. Bij deze foto mochten zij antwoord geven op de vraag: ‘Wat betekent medicatieveiligheid voor jou?’. Degene met de leukste social media post wint een dinerbon!