Contract voor elektonische toedienregistratie met SIGRA

Bob de Dood (fba), 2 juli 2018

Farmaceutisch Weekblad

Directeur Bob de Dood (FBA) tilt een tipje van de sluier op in zijn interview met het Farmaceutisch weekblad.

Na een traject van anderhalf jaar hebben apothekers en thuiszorginstellingen in Amsterdam samen voor één toedienregistratiesysteem gekozen, vertelt directeur externe betrekkingen Bob de Dood van het Farmaceutisch Bureau Amsterdam (FBA). “We zijn een project gestart met de vier grootste thuiszorgorganisaties, die 90% van de markt hebben in Amsterdam. De kleine thuiszorgpartijen volgen dit besluit. ”

Binnen enkele weken zetten – naar verwachting – de thuiszorgorganisaties die zijn aangesloten bij SIGRA, een samenwerkingsverband van zorgaanbieders in Amsterdam, en waarschijnlijk een groot deel van de ruim honderd apotheken die zijn aangesloten bij het FBA hun handtekening onder een overeenkomst met Connected Health Solutions, ontwikkelaar van de CareXS- app.

Als je lid bent van het Farmaceutisch weekblad, kun je hier het hele artikel lezen.

Over Sigra

SIGRA werkt aan optimale samenwerking tussen zorg- en welzijnsorganisaties onderling en tussen deze instellingen en hun stakeholders, met als doel in Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Zaanstreek-Waterland en Noord-Holland Noord zinvolle gezondheidszorg en welzijn mogelijk te maken.

Ga naar de website van Sigra